Bine ati venit !

Faianta Apavisa Metal Nanoeclectic Gold Natural 29.75x59.55cm

Mai multe poze

Faianta Apavisa Metal Nanoeclectic Gold Natural 29.75x59.55cm

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Portelanata in masa
Pentru: Perete
Montaj: Exterior, Interior
Grosime: 4 mm
Dimensiuni: 30x60
Caracteristici speciale: Mono-calibru, Rectificata
Culoare: Gold
Descriere

Detalii


APAVISA - architectural design


Apavisa Porcelanico este lider in domeniul fabricatiei si comercializarii portelanului obtinut prin tehnologie de ultima generatie. Amplasamentul fabricii Apavisa imbina cea mai avansata tehnologie cu abilitatile personalului cu inalta calificare tehnica intr-o suprafata de peste 200.000 mp in Castellon, Spania. Apavisa ofera atat pentru profesionisti cat si pentru consumatori produse ce asigura raspunsul adecvat si corect, oricare ar fi proiectul.Principalele concepte de design Apavisa sunt METAL, CONCRETE, STONE, WOOD si MONOCOLOR, detaliate si grupate in cateva zeci de colectii, cu multiple variante de dimensiuni, finisaje si culori. Datorita performantelor tehnice deosebite, placile ceramice Apavisa sunt potrivite atat pentru montaj in interior cat in exterior, cu montare pe pardoseala sau pe perete. Grosimea standard a placilor este de 11mm, existand si serii speciale de placi ceramice cu grosime de 4 mm, speciale pentru perete.

   Majoritatea producatorilor glazureaza suprafata placilor de portelan pentru a obtine finisajul de suprafata. Produsele Apavisa au aceeasi compozitie in tot corpul, atingand astfel caracteristici tehnice mult superioare, nefiind conditionate de rezistenta stratului de glazura.

   Comparativ cu piatra naturala, placile ceramice Apavisa nu necesita aproape nici o intretinere. Gradul de absorbtie al apei este aproape 0 (+-0.1%) in timp ce piatra naturala absoarbe intre 0.11% si 0.46%. In plus, gradul de rezistenta la indoire este mai mare decat la piatra naturala, (61Nw/mp fata de 14.8Nw/mmp).

   Placile ceramice Apavisa sunt potrivite pentru orice fel de camere sau constructii - lucru demonstrat de numarul masiv de proiecte comerciale realizate in toata lumea. De la zone cu trafic intens cum sunt aeroporturile, cladirile de birouri, garile sau centrele comerciale pana la case particulare, fatade sau orice alt proiect ce necesita caracteristici tehnice inalte si un nivel estetic inalt.Apavisa ofera placi ceramice intr-o gama larga de dimensiuni, de la mozaicuri de 2.5x2.5cm cu plasa incorporata pentru fixare usoara pana la dimensiunea de 60x120cm, o adevarata performanta tehnologica. Alte dimensiuni remarcabile sunt 30x60 cm si 60x60cm, ce stau la baza modularitatii oricarui proiect. Placile ceramice Apavisa sunt taiate cu un sistem special monocalibru ce permite astfel modularitate pentru toate dimensiunile. Este o caracteristica cruciala necesara pentru arhitectura si designul proiectelor, permitand astfel utilizate placilor de diverse dimensiuni pentru a crea infinite variante de design.

   Placile ceramice Apavisa se monteaza pe suprafete uscate, plane si curate (trebuiesc indepartate toate urmele de praf, grasimi, etc). Montajul se efectueaza folosind metoda adeziv in strat subtire. Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment si rasini sintetice, flexibilitatea acestora este ideala pentru o fixare perfecta. Pentru piesele mai mari de 30x30cm se foloseste tehnica "strat dublu adeziv", se adauga un strat subtire de adeziv atat pe suprafata de montare cat si pe toata suprafata inferioara a placii ceramice. Aceasta metoda este esentiala si recomandata pentru placarile de exterior.

   Nu se recomanda montarea placilor ceramica fara rosturi, acestea au rolul de a absorbi deformarile suprafetei de montare, de a mari aderenta la suprafata si de a imbunatati impermeabilitatea finala. Se recomanda a se mentine rosturi de minim 2-3 mm. Chitul de rosturi este indicat sa fie aplicat cu un spaclu cauciucat. Inaintea chituirii se recomanda a se face un test pe o suprafata mica, pentru a determina daca chitul ales afecteaza sau pateaza suprafata placilor ceramice. Se recomanda utilizarea chiturilor cu granulatie fina pentru a evita zgarierea suprafetelor ceramice in timpul montajului.


Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul G1850 NGN
Producator Apavisa
Serie Nanoeclectic
Colectia Nanoeclectic
Concept Metal
Tip Portelanata in masa
Pentru Perete
Montaj Exterior, Interior
Grosime 4 mm
Dimensiuni 29.75x59.55cm
Metri patrati / Cutie 1.948
Caracteristici speciale Mono-calibru, Rectificata
Caracteristici speciale N/A
Finisaj Natural
Culoare Gold
Caracteristici Pot exista diferente de nuanta si aspect intre cutii. Ambalare = 11 buc/cutie Greutate = 22.443 kg / cutie
Apasa aici pentru a vedea catalogul colectiei. N/A
Observatii Atentie! Pretul este pentru un metru patrat. Produsul se vinde numai la cutie. Termenul de livrare pentru aceste produse se va comunica de catre operator. Pentru aceste produse transportul nu se calculeaza automat, costul acestuia urmeaza sa fie comunicat de catre operator.