Bine ati venit !

Showerpipe Hansgrohe Raindance Select 360, crom

Showerpipe Hansgrohe Raindance Select 360, crom

Disponibilitate: In stoc

Tehnologie: Termostatat
Culoare: Crom
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27112000
Producator Hansgrohe
Colectia Raindance Select
Material Alama sanitara
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Sistem de dus tip Showerpipe format din urmatoarele componente: Dus deasupra capului Raindance E 360 Air: - Dimensiuni palarie de dus: 360 x 190 mm - Tip de jet: RainAir - Unghi ajustabil - Finisaj cromat Para de dus Raindance E 120 3 tipuri de jet: - 3 tipuri de jet: RainAir, Rain, WhirlAir (spray masaj) - Buton Select pentru schimbare confortabila intre jeturi - Diametru para de dus: 120 mm Baterie de dus termostatata cu tehnologie SELECT: - Termostat Ecostat Select - Blocare de siguranta la 40° C - Limitator apa calda ajustabil - Raft din sticla securizata foarte practic - Comutarea intre consumatori se face prin rotirea manerului Brat de dus cu lungimea de 380 mm Suport dus Porter'S si furtun dus Isiflex 1.60 m
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

, XXL Performance
Dimensiunile parei sau palariei de dus influenteaza in mod direct confortul dusului. Parele si palariile de dus cu diametrul cuprins intre 100 si 600 mm asigura o performanta de exceptie.Combinate cu diverse tipuri de jeturi inovatie Hansgrohe, apa ne invaluie mai abundent, sporind sentimentul de bunastare.

Observatii Nu
Garantie 60 luni