Bine ati venit !

Showerpipe Hansgrohe Croma 100, crom

Mai multe poze

Showerpipe Hansgrohe Croma 100, crom

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Clasica
Culoare: Crom
Descriere

Detalii


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 27154000
Producator Hansgrohe
Colectia Croma
Material Nu
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Sistem de dus tip Showerpipe format din urmatoarele componente: Dus deasupra capului Croma 160, Brat dus 270 mm, Para dus Croma 100 Vario, Suport dus ajustabil si furtun dus Isiflex 1.60 m, Baterie simpla de dus si cartus ceramic
Tehnologii QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Observatii Nu
Garantie 60 luni