Bine ati venit !

Coloana de dus Kludi Logo 200 fara baterie de dus

Mai multe poze

Coloana de dus Kludi Logo 200 fara baterie de dus

Disponibilitate: In stoc

Tehnologie: Clasica
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania KLUDI

   Fondata în 1926 în Menden, compania Kludi este o afacere de familie. Ceea ce a început ca o mica companie în frumosul orasel Menden, s-a dezvoltat printr-un proces continuu într- o companie ce activeaza pe plan international. În prezent, Kludi detine 7 fabrici, 10 societati comerciale si 6 reprezentante. Kludi nu dovedeste doar prin punctele sale de lucru un spectru larg ci si prin sortimentul de produse care satisface toate gusturile. Kludi dezvolta si produce baterii de lux pentru baie si bucatarie, sisteme de dus si accesorii pentru baie precum si baterii medicale pentru clinici. Împreuna cu parteneriatele de brand, Kludi si-a consolidat renumele si a demonstrat noi compentente în domeniul solutiilor complete pentru baie.


   Cu multe idei bune si produse noi Kludi este de multi ani unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de baie, baterii de bucatarie si dusuri. Identificarea timpurie a trendurilor si transpunerea lor în produse mai istete si mai bune, aceasta este filosofia noastra. Si la un pret accesibil.Bateriile Kludi îmbina un design tineresc, reconfortant cu o tehnica inovativa. Pe langa aceasta, Kludi se identifica cu înalta calitate a serviciilor de livrare, profesionalism în after-sales si durabilitate. Datorita sigurantei procedeelor, serviciile Kludi nu sunt doar sigure ci si progresive, recunoscute si demne de încredere. Kludi confirma siguranta si încrederea prin întocmirea voluntara de controale externe periodice riguroase si o monitorizare elaborata interna. Datorita dezvoltarii unor produse practice si de baza, Kludi s-a calificat în competitia internationala pentru traditie si revenire la origini.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 6809305-00
Producator Kludi
Colectia Logo
Material Alama sanitara
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii - montaj pe perete - ţeavă ajustabilă orizontal şi vertical - suport culisant reglabil orizontal şi vertical - comutator cu 2 căi - cartuş ceramic - alimentare cu apă prin furtun racord G 1/2 x G 1/2 x 800 mm - KLUDI SUPARAFLEX SILVER furtun duş G 1/2 x G 1/2 x 1600 mm - KLUDI A-QA cap de duş Ø 200 mm - KLUDI LOGO 1S pară duş DN - set fixare - fără baterie de duş
Tehnologii Nu
Observatii Nu
Garantie 60 luni