Bine ati venit !

Cada rectangulara Besco Modern din acril 120 x 70 cm

Mai multe poze

Cada rectangulara Besco Modern din acril 120 x 70 cm

Disponibilitate: In stoc

Forma: Cazi rectangulare
Material: Acril
Culoare: Alba
Garantie: 120 luni
Descriere

Detalii

BESCO este o companie de familie, din Polonia, înființată cu scopul de a răspunde nevoilor exigente ale clienților.


Besco oferă o gama de produse unice pentru un număr mare de soluții în baie: căzi simple, asimetrice și freestanding, cadițe, uși de duș și paravane de cadă.

Produsele sunt de cea mai înaltă calitate și răspund nevoilor diferite ale clienților, avănd un design inteligent și o estetică de excepție la un preț atractiv, cu producție 100% Polonia!   Satisfacția clienților este prioritară și cu ajutorul tehnologiei moderne de producție și utilizarea materialelor de cea mai bună calitate, compania Besco garantează fiabilitatea produselor pentru o perioadă de 10 ani.

Procesele de producție se bazează pe cele mai noi tehnologii, care garantează produse de cea înaltă calitate. Tehnologiile includ termoformare și turnare compozite minerale. În plus, sunt folosite sisteme de protecție și de acoperire Besco, Besco BeSafe și ProClean.Cea mai inalta calitate, design deosebit, pret atractiv!

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul MOD12070
Producator Besco
Colectia Modern
Tip Montaj cu panouri
Material Acril
Material Acril
Dimensiuni 120 x 70 cm
Culoare Alba
Specificatii Besco BeSafe : suprafata tratata anti-alunecare Suport picioare pentru cada inclus. Acril grosime 5mm Volum 126L
Garantie 120 luni