Bine ati venit !

Cabina de dus semirotunda Ideal Standard Kubo R 90

Mai multe poze

Cabina de dus semirotunda Ideal Standard Kubo R 90

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Culoare: Transparent
Garantie: 24 luni
Forma: Semi-rotunda
Dimensiuni: 90 x 90
Tip usa: Usa glisanta
Descriere

Detalii


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul T7141EO
Producator Ideal Standard
Colectia Kubo
Tehnologie Simpla
Forma Semi-rotunda
Tip cabina Usa glisanta
Caracteristici speciale Sticla securizata
Material Sticla transparenta
Dimensiuni H195x90x90
Culoare Crom
Specificatii Grosimea sticlei de 6 mm Raza de curbura 550 mm Profil si manere crom lucios Suprafata sticlei este tratata anticalcar - Tehnologia IDEAL CLEAN
Garantie 24 luni