Bine ati venit !

Baterie bucatarie Hansgrohe M531-H280, ComfortZone 280, pipa rotativa, crom

Mai multe poze

Baterie bucatarie Hansgrohe M531-H280, ComfortZone 280, pipa rotativa, crom

Disponibilitate: In stoc

Tip baterie: Baterii cu dus
Tehnologie: Standard
Montaj: Pe obiect sanitar
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 73872000
Producator Hansgrohe
Colectia Nu
Tip Baterii clasice
Tehnologie Standard
Tip montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Dimensiuni Proiectie pipa: 141 mm
Culoare Crom
Specificatii - ComfortZone 280 - Pipa rotativa: 150° - Suport magnetic de dus MagFit - Conexiuni tip DN15 si G 3/8" - Debit: 5 l/min - Cartus ceramic - Pentru orificiu de baterie cu Ø 35 mm
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Garantie 60 luni