Bine ati venit !

Baterie lavoar Kludi Zenta de perete, fara ventil, montaj incastrat, necesita corp ingropat

Mai multe poze

Baterie lavoar Kludi Zenta de perete, fara ventil, montaj incastrat, necesita corp ingropat

Disponibilitate: In stoc

Tehnologie: Standard
Montaj: Pe perete
Culoare: crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii

Baterie lavoar Kludi Zenta de perete

Bateria pentru lavoar Kludi Zenta cu montare ingropata in perete reprezinta alegerea perfecta pentru cei care pun valoare pe designul ordonat cu linii clare, geometrice. Intr-un interior bine organizat fiecare forma este aliniata perfect cu fiecare detaliu si fiecare element este perfect coordonat. Bateriile Zenta complementeaza perfect un design de interior geometric, sau vor provoca un contrast atragator intr-o baie cu design minimalist si modern. Finisajul cromat de inalta calitate ofera suprafetelor stralucire si durabilitate, de asemenea suprafata bateriei este usor de curatat. Datorita acesteia bateria isi pastreaza stralucirea pentru un timp indelungat.Kludi Zenta: varietate exceptionala


Design-ul seriei Kludi Zenta este definit de formele arhitecturale de baza, cilindrul si dreptunghiul. Seria are o varietate foarte mare de produse, potrivite aproape oricarei intrebuintari. Aceasta serie ofera solutia potrivita atat pentru lavoar, cat si pentru cada sau dus.


Batetriile incastrate cu montaj pe perete sunt o necesitate intr-o baie moderna.

Perlatorul special are o tehnologie integrata pentru reducerea consumului de apa si limiteaza debitul la numai 4.8 litri pe minut.

Bateria este echipata cu un cartus ceramic si cu un limitator pentru apa calda ce poate fi ajustat pentru a proteja impotriva oparirii cu apa, un avantaj in special in cazul in care aceasta baterie este utilizata de persoane in varsta sau copii.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 382440575
Producator Kludi
Colectia Zenta
Tehnologie Standard
Tip montare Pe perete
Material Alama sanitara
Dimensiuni 180 x 24 mm
Culoare crom
Specificatii Maner plin Clasa de debit Z Perlator eco s-pointer M 24 x 1 Diametru rozetă 70 mm Pipa 180 mm Se monteaza alaturi de corp ingropat Kludi
Tehnologii Nu
Observatii Atentie! Produsul reprezinta corpul exterior (aparent)! Pentru functionare necesita corp incastrat dedicat - care se achizitioneaza separat (vezi produse recomandate).
Garantie 60 luni