Bine ati venit !

Baterie dus Kludi Balance

Mai multe poze

Baterie dus Kludi Balance

Disponibilitate: In stoc

Tehnologie: Standard
Montaj: Aparent
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii

Baterie dus Kludi Balance

Bateria pentru dus Kludi Balance prezinta un design premiat cu forme rotunde, delicate si linii clar definite. Finisajul cromat de inalta calitate ofera suprafetelor stralucire si durabilitate, de asemenea suprafata bateriei este usor de curatat. Datorita acesteia bateria isi pastreaza stralucirea pentru un timp indelungat.Kludi Balance: armonie perfecta


Liniile clare se impletesc cu formele rotunde delicate intr-un design atemporal, care se armonizeaza perfect cu conceptele de baie extravagante. Manerul parca pluteste deasupra bateriei si permite o reglare precisa a debitului de apa.


Aceasta baterie este pentru conectarea la un singur consumator si vine cu un sistem inclus pentru reducerea zgomotului de curgere al apei.

Bateria este echipata cu un cartus ceramic si un sistem integrat anti-retur. Cartusul are si un limitator pentru apa calda ce poate fi ajustat pentru a proteja impotriva oparirii cu apa, un avantaj in special in cazul in care aceasta baterie este utilizata de persoane in varsta sau copii.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 527100575
Producator Kludi
Colectia Balance
Tehnologie Standard
Material Alama sanitara
Dimensiuni 246 x 79 x 108 mm
Culoare Crom
Specificatii clasă de debit B cartuş ceramic cu limitator de apă fierbinte racord duş G 1/2 protecţie împotriva fluctuaţiilor de presiune a apei clasă de zgomot I
Tehnologii Nu
Observatii Nu
Garantie 60 luni