Bine ati venit !

Baterie bideu Kludi Balance

Mai multe poze

Baterie bideu Kludi Balance

Disponibilitate: In stoc

Tehnologie: Standard
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii

Baterie bideu Kludi Balance

Bateria pentru bideu Kludi Balance vine cu un ventil pop-up si prezinta un design premiat cu forme rotunde, delicate si linii clar definite. Finisajul cromat de inalta calitate ofera suprafetelor stralucire si durabilitate, de asemenea suprafata bateriei este usor de curatat. Datorita acesteia bateria isi pastreaza stralucirea pentru un timp indelungat.Kludi Balance: armonie perfecta


Liniile clare se impletesc cu formele rotunde delicate intr-un design atemporal, care se armonizeaza perfect cu conceptele de baie extravagante. Manerul parca pluteste deasupra bateriei si permite o reglare precisa a debitului de apa.


Bateria vine cu un sistem de ventil pop-up foarte usor de folosit cu ajutorul manetei din partea din spate a bateriei.

Perlatorul special S-pointer are o tehnologie integrata pentru reducerea consumului de apa si limiteaza debitul la numai 8 litri pe minut.

Bateria este echipata cu un cartus ceramic si cu un limitator pentru apa calda ce poate fi ajustat pentru a proteja impotriva oparirii cu apa, un avantaj in special in cazul in care aceasta baterie este utilizata de persoane in varsta sau copii.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 522160575
Producator Kludi
Tehnologie Standard
Material Alama sanitara
Dimensiuni 106.5 x 154 mm
Culoare Crom
Specificatii Baterie monocomanda bideu DN 10 Montaj cu o trecere Clasa de debit Z Fara articularie sferica Perlator eco s-pointer M 24 x 1Z Cartua ceramic cu limitator de apa fierbinte Garnitura scurgere G 1 1/4 Sistem de montare rapidă Racorduri flexibile G 3/8 Clasa de zgomot I
Garantie 60 luni