Bine ati venit !

Baterie lavoar Hansgrohe Axor Citterio M, ventil pop-up

Mai multe poze

Baterie lavoar Hansgrohe Axor Citterio M, ventil pop-up

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Standard
Montaj: Pe obiect sanitar
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 34010000
Producator Hansgrohe Axor
Colectia Citterio M
Tehnologie Standard
Tip montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Dimensiuni 491 x 128 mm
Culoare Crom
Specificatii Clasa de zgomot: I Clasa de debit: O Pulverizare normală Debit: 5 l / min Cartuș ceramic Limitator reglabil de temperatura
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

, EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

Observatii Nu
Garantie 60 luni