Bine ati venit !

Baterie lavoar Hansgrohe Logis 210, ventil pop-up, pentru lavoar tip bol

Mai multe poze

Baterie lavoar Hansgrohe Logis 210, ventil pop-up, pentru lavoar tip bol

Disponibilitate: In stoc

Tehnologie: Standard
Montaj: Pe obiect sanitar
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 71130000
Producator Hansgrohe
Colectia Logis
Tehnologie Standard
Tip montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Pulverizare normala Debit 5 l/min Sifon Pop-Up inclus Zona de confort - 210 mm Potrivita pentru incalzitoare cu apa cu debit continuu
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

, EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

Observatii Nu
Garantie 60 luni