Bine ati venit !

Baterie lavoar Hansgrohe Metris 260, ventil pop-up, pentru lavoar tip bol, crom

Mai multe poze

Baterie lavoar Hansgrohe Metris 260, ventil pop-up, pentru lavoar tip bol, crom

Disponibilitate: In stoc

Tehnologie: Standard
Montaj: Pe blat
Culoare:

Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 31082000
Producator Hansgrohe
Colectia Metris
Tehnologie Standard
Tip montare Pe blat
Material Alama sanitara
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Baterie recomandata pentru lavoarele tip bol. Debit: 5 l/min Cartus ceramic ComfortZone 260
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

, EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Observatii Nu
Garantie 60 luni