Bine ati venit !

Baterie lavoar Hansgrohe Axor Urquiola

Mai multe poze

Baterie lavoar Hansgrohe Axor Urquiola

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Standard
Montaj: Pe obiect sanitar
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 11021000
Producator Hansgrohe Axor
Colectia Urquiola
Tehnologie Standard
Tip montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Dimensiuni 565 x 180 mm
Culoare Crom
Specificatii ComfortZone 130 Pulverizare normală Debit: 5 l / min Cartus ceramic Limitarea temperaturii reglabilă Racord: DN15 Include ventil clasic cu sita
Tehnologii ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

, EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Observatii Nu
Garantie 60 luni