Bine ati venit !

Baterie lavoar Hansgrohe Axor Starck Organic 365 pentru lavoar tip bol

Mai multe poze

Baterie lavoar Hansgrohe Axor Starck Organic 365 pentru lavoar tip bol

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Standard
Montaj: Pe obiect sanitar
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 12012000
Producator Hansgrohe Axor
Colectia Starck Organic
Tehnologie Standard
Tip montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Dimensiuni 1007 x 132 mm
Culoare Crom
Specificatii Clasa de zgomot: I Clasa de debit: O Debit de apa: 3.5 l / min Cartus ceramic pentru controlul temperaturii, Limitator reglabil de temperatura Include ventil clasic cu sita
Tehnologii ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

, EcoSmart
Tehnologia care iti reduce cu pana la 60% din consumul de apa se regaseste atat in bateriile de lavoar cat si in sistemele de dus. Bateriile de lavoar cu tehnologia EcoSmart sunt dotate cu un aerator special care reduce consumul pana la 5l/min. Parele de dus contin un O-ring de mare precizie care asigura un consum de 9l/min sau in unele cazuri chiar de 6l/min (Crometta 85 Green).

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Observatii Nu
Garantie 60 luni