Bine ati venit !

Baterie cada termostatata Hansgrohe PuraVida alb/crom, montaj incastrat, necesita corp ingropat

Mai multe poze

Baterie cada termostatata Hansgrohe PuraVida alb/crom, montaj incastrat, necesita corp ingropat

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Termostatata
Montaj: Ingropat
Culoare: Alb / crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 15771400
Producator Hansgrohe
Colectia PuraVida
Tehnologie Termostatata
Material Alama sanitara
Dimensiuni 155 x 92 mm
Culoare Alb / crom
Specificatii Blocare de siguranta la 38 ° C Baterie termostatata cu diverter Debit 26 l / min la 1 bar, max la 10 bar Limitare reglabila a temperaturii Se monteaza alaturi de corp incastrat IBOX Universal
Tehnologii N/A
Observatii Atentie! Produsul reprezinta corpul exterior (aparent)! Pentru functionare necesita corp incastrat dedicat - care se achizitioneaza separat (vezi produse recomandate).
Garantie 60 luni