Bine ati venit !

Baterie cada termostatata Hansgrohe ShowerTablet Select 300

Mai multe poze

Baterie cada termostatata Hansgrohe ShowerTablet Select 300

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tehnologie: Termostatata
Montaj: Aparent
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 13151000
Producator Hansgrohe
Colectia ShowerTablet Select
Tehnologie Termostatata
Material Alama sanitara
Dimensiuni 302 x 210 x 74 mm
Culoare Crom
Specificatii Se pot utiliza 2 consumatori in acelasi timp Debit: 20 l / min Limitare reglabila a temperaturii Sistem de amortizare zgomot Blocare de siguranță la 40 ° C Cartus termostat / supapa de comutare
Tehnologii AirPower
Acest sistem inovativ mixeaza apa cu aerul oferind o senzatie uimitoare si un jet delicat de apa. Aproximativ 3 litri de aer se combina cu un litru de apa, picaturile devenind astfel mai usoare si mai fine, pentru crearea unor tipuri de jeturi senzationale : Rain, Whirl, RainAir, RainStream, Massage, SoftRain, IntenseRain. In plus, economisesti si apa!

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

, Select
Controleaza jetul de apa cu un singur buton. Cu butonul Select produsele Hansgrohe de baie si bucatarie devin mai prietenoase cu utilizatorul. Fie ca doresti sa schimbi tipul de jet al dusului sau sa controlezi apa de la baterie cu precizie maxima, Select este solutia.

Observatii Nu
Garantie 60 luni