Bine ati venit !

Baterie bucatarie Hansgrohe Focus 240, dus extractibil, crom

Mai multe poze

Baterie bucatarie Hansgrohe Focus 240, dus extractibil, crom

Disponibilitate: In stoc

Tip baterie: Baterii cu dus
Tehnologie: Standard
Montaj: Pe obiect sanitar
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii

Baterie bucatarie Hansgrohe Focus 240

Bateria de bucatarie Focus 240 vine cu doua tipuri de jet usor de comutat cu ajutorul unui buton si cu dus extractibil pentru utilizare usoara. Manerul este ergonomic si poate fi montat atat pe partea dreapta cat si pe stanga.Bateria se integreaza perfect in bucatariile cu design modern datorita formelor sale clar definite si a liniilor curbe ale manerului. Suprafata cromata, stralucitoare este usor de curatat.Dus extractibil si doua tipuri de jet


Datorita distantei ComfortZone de 240 mm intre pipa bateriei si chiuvetei de bucatarie, utilizarea devine mult mai usoara si de asemenea apa nu stropeste.


Dusul extractibil este echipat cu un sistem magnetic MagFit si un divertor usor de folosit pentru schimbarea tipului de jet. Bateria are un cartus ceramic de inalta calitate si o supapa anti-retur integrata.

Perlatorul QuickClean este realizat dintr-un silicon flexibil special ce impiedica depunerile de calcar sa se formeze si ce poate fi curatat cu usurinta doar printr-o simpla frecare.


Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 31815000
Producator Hansgrohe
Colectia Focus
Tip Baterii cu dus
Tehnologie Standard
Tip montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Dimensiuni Proiectie pipa: 235 mm
Culoare Crom
Specificatii Furtunuri de conectare G 3/8 Suport dus magnetic MagFit Pipa rotativa ajustabila 150° Conector rapid pentru furtun dus 2 tipuri de jet Levier cu utilizare pe verticala pentru a economisii spatiu Blocare si deblocare a dusului extractibil prin simpla apasare a butonului diverter
Tehnologii ComfortZone
Spatiu si confort. Bateriile Hansgrohe cu ComfortZone ofera o gama variata de inaltimi pentru dimensionarea corecta a oricarui tip de proiect.

, QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Garantie 60 luni