Bine ati venit !

Baterie bucatarie Hansgrohe Axor Citterio, dus extractibil

Mai multe poze

Baterie bucatarie Hansgrohe Axor Citterio, dus extractibil

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip baterie: Baterii cu dus
Tehnologie: Standard
Montaj: Pe obiect sanitar
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania HANSGROHE

   HANSGROHE inseamna experienta, calitate, idei si viziune. Perfectiunea formei si a functionalitatii a fost si este inca standardul HANSGROHE. Inca din 1901 Hans Grohe si descendentii sai au fost in mod constant cu un pas inaintea timpurilor lor. Fie ca este vorba de inventarea primului dus de mana in 1928 sau revolutionarea dusului prin aparitia Raindance in 2003, chiar si dupa mai bine de 100 de ani, munca meticuloasa este forta care ghideaza compania din Padurea Neagra.

   MADE IN GERMANY a fost si este reteta de succes a companiei Hansgrohe. In proportie de 80% productia Hansgrohe este locata in cele 6 fabrici din Germania si dorinta companiei este sa pastreze acest procent, desi o stramutare a productiei in alte zone ale globului ar insemna reduceri de costuri, pentru ca Hansgrohe se bazeaza pe expertiza germana si garanteaza calitatea produselor.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 39835000
Producator Hansgrohe Axor
Colectia Citterio
Tip Baterii cu dus
Tehnologie Standard
Tip montare Pe obiect sanitar
Material Alama sanitara
Dimensiuni 220 x 1262 mm
Culoare Crom
Specificatii Debit: 9.5 l / min Furtunuri de conectare G 3/8 Cartus ceramic Suport dus magnetic MagFit Clasa de zgomot: I Clasa de debit: B, O Pipa rotativa ajustabila 110° / 150° Conector rapid pentru furtun dus
Tehnologii QuickClean
Curatare simpla si eficienta a sistemelor de dus si a aeratoarelor datorita duzelor elastice de silicon. Murdaria, calcarul si sau orice alte substante se curata simplu, doar prin frecarea usoara a duzelor. Va puteti bucura astfel de un dus perfect pentru mai mult timp dar si de baterii de baie mai curate si mai eficiente.

Garantie 60 luni