Bine ati venit !

Set fixare lavoar 55,60cm Ideal Standard Contour 21

Mai multe poze

Set fixare lavoar 55,60cm Ideal Standard Contour 21

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Set fixare
Culoare: Argintiu
Garantie: 24 luni
Descriere

Detalii


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul E006267
Producator Ideal Standard
Colectia Contour21
Material Metal - Plastic
Dimensiuni Nu
Culoare Argintiu
Specificatii - Set de fixare in perete pentru lavoar Contour21 de 55.6 cm
Garantie 24 luni