Bine ati venit !

Capac WC Duravit SensoWash Slim Starck Darling New cu functie de bideu, alb alpin

Mai multe poze

Capac WC Duravit SensoWash Slim Starck Darling New cu functie de bideu, alb alpin

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Tip: Capac WC cu functie de bideu
Tip inchidere: Soft-Close
Culoare: Alb Alpin
Garantie: 36 luni
Descriere

Detalii


Compania DURAVIT

   Totul a început în Hornberg, Germania, în 1817, când Georg Friedrich Horn a construit o fabrica de ceramica axata initial exclusiv pe fabricarea de vase. În 1956, productia a evoluat de la ceramica la portelan, extinzand liniile de productie pentru fabricarea de ceramica sanitara. Acest lucru a oferit o baza pentru succesul viitor și a introdus in piata obiectelor sanitare un nume nou: Duravit.


   Astazi, Duravit opereaza la nivel international și se mândrește cu 10 de unitati de productie cu o forta de munca de mai mult de 5.000 de angajati in intreaga lume - "Traditia in inovatie", este sloganul prin care Duravit continua sa arate dorinta pentru dezvoltarea unor segmente de produse noi bazate pe noi tehnologii inovatoare si un design extraordinar.

   Noile produse lansate în 2013 au fost extrem de bine primite de clientii și partenerii de vânzari. Seria DuraStyle a devenit un bestseller international. Seria D.2 a depasit cu mult asteptarile in ceea ce priveste calitatea si design-ul. Gama de produse a fost completat de relansarea seriei universale de mobilier de baie X-Large, precum si de tehnologia vaselor de wc fara rama de spalare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 611000002004300
Producator Duravit
Colectia Darling New
Material Duroplast
Dimensiuni 373 x 539 mm
Culoare Alb Alpin
Specificatii Trei tipuri de spalare: Rear, Lady si Comfortwash Sistem de inchidere lenta Lumina de noapte Telecomanda inclusa Tija cu sistem de auto-curatare Racorduri ascunse
Garantie 36 luni