Bine ati venit !

Oglinda cosmetica patrata cu brat Bemeta 155 x 310 x 420 mm

Mai multe poze

Oglinda cosmetica patrata cu brat Bemeta 155 x 310 x 420 mm

Disponibilitate: In stoc

Tip: Oglinda cosmetica
Culoare: Crom
Garantie: 24 luni
Descriere

Detalii


Bemeta .. o ultimă picatură pentru atingerea perfecțiunii!   BEMETA design este o companie din Cehia ce oferă o paletă largă de accesorii de baie de calitate, pentru clienții exigenți.

   În proiectarea acestor produse accentul principal este pus pe tehnologii progresive și un design modern. Armonia între calitate, funcționalitate și estetică este un punct forte al acestui brand, iar nominalizarea seriei de produse Bemeta Omega la “Medalia de Aur SHK” de la Târgul de Construcții Brno în 2007 confirmă acest lucru.   Diversificarea sortimentelor de produse și orientarea către client fac parte din obiectivele de bază ale acestui brand, rezultând produse cu forme clare, design deosebit și usurință în utilizare, fabricate din materiale metalice de calitate: oțel și alamă. Produsele beneficiază de garanție pe termen lung, fiind proiectate intr-un design simplu și atractiv în conformitate cu cerințele pieței.

   Pe langă produsele uzuale, în portofoliu mai gasim și produse destinate hotelurilor și băilor pentru persoane cu dizabilități, accentul fiind pus pe funcționalitate, varietate de forme și dimensiuni, iar produsele sunt certificate de institutul de stat pentru încercări și corespund legislației cu privire la instalarea produselor în spații pentru persoane cu dizabilitați.


Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul 112201612
Producator Bemeta
Colectia Nu
Tip Oglinda cosmetica
Material Alama + Sticla
Dimensiuni 155 x 310 x 420 mm
Culoare Crom
Finisaj Nu
Specificatii Imaginea este marita de 3X.
Garantie 24 luni