Bine ati venit !

Cabina de dus Walk-in Besco Aveo Due 110cm, sticla securizata 8 mm, tratament ProClean

Mai multe poze

Cabina de dus Walk-in Besco Aveo Due 110cm, sticla securizata 8 mm, tratament ProClean

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Culoare: Crom
Garantie: 24 luni
Descriere

Detalii

BESCO este o companie de familie, din Polonia, înființată cu scopul de a răspunde nevoilor exigente ale clienților.


Besco oferă o gama de produse unice pentru un număr mare de soluții în baie: căzi simple, asimetrice și freestanding, cadițe, uși de duș și paravane de cadă.

Produsele sunt de cea mai înaltă calitate și răspund nevoilor diferite ale clienților, avănd un design inteligent și o estetică de excepție la un preț atractiv, cu producție 100% Polonia!   Satisfacția clienților este prioritară și cu ajutorul tehnologiei moderne de producție și utilizarea materialelor de cea mai bună calitate, compania Besco garantează fiabilitatea produselor pentru o perioadă de 10 ani.

Procesele de producție se bazează pe cele mai noi tehnologii, care garantează produse de cea înaltă calitate. Tehnologiile includ termoformare și turnare compozite minerale. În plus, sunt folosite sisteme de protecție și de acoperire Besco, Besco BeSafe și ProClean.Cea mai inalta calitate, design deosebit, pret atractiv!

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul AVEODUE110195TR
Producator Besco
Colectia Aveo Due
Tehnologie Simpla
Caracteristici speciale Sticla securizata, Tratament anti-calcar
Material Sticla + Metal
Dimensiuni 110 x 195 cm (L x H)
Culoare Crom
Specificatii Sticla securizata 8 mm Profil crom Profil suport orizontal 120 cm Montare usoara, profilul compenseaza in cazul in care peretele nu e drept Tratament anti-calcar Besco ProClean
Garantie 24 luni