Bine ati venit !

Set de baterii 3in1 Ideal Standard Vito include baterie cada, baterie lavoar si set dus

Mai multe poze

Set de baterii 3in1 Ideal Standard Vito include baterie cada, baterie lavoar si set dus

Disponibilitate: In stoc

Componenta set: Baterie cada, Baterie lavoar, Set de dus
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul B1132AA
Producator Ideal Standard
Colectia N/A
Componenta Baterie cada, Baterie lavoar, Set de dus
Material Metal cromat
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Setul contine: Set dus Ideal Standard IdealRain S3 SHK 3 functii, para 80mm, bara 600mm, furtun 1,7m (B9503AA) Baterie lavoar Ideal Standard Vito cu sistem pop-up (B0405AA) Baterie cada Ideal Standard Vito (B0412AA)
Tehnologii N/A
Garantie 60 luni