Bine ati venit !

Set baterii 3in1 Ideal Standard Active include baterie cada, lavoar si set de dus

Set baterii 3in1 Ideal Standard Active include baterie cada, lavoar si set de dus

Disponibilitate: Disponibil in 2-3 saptamani

Componenta set: Baterie cada, Baterie lavoar, Set de dus
Culoare: Crom
Garantie: 60 luni
Descriere

Detalii


Compania IDEAL STANDARD

   IDEAL STANDARD Isi desfasoara activitatea in peste 30 de tari pe tot globul. Gamele de produse cuprind, obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș pentru baie, solutii wellness, precum și mobiliere si accesoriile aferente. Ideal Standard lucreaza cu designeri de clasa mondiala cum ar fi pentru a dezvolta produse inovatoare, folosind cele mai noi tehnologii.


   Produsele sunt vandute sub puternice branduri internationale: Ideal Standard și Jado, marci de top locale, inclusiv Armitage Shanks (Marea Britanie), Ceramica Dolomite (Italia), Porcher (Franta) și Vidima (Europa de Est). Viziunea Ideal Standard este de a aduce era digitala in baie, creand un spatiu de viata de placere și relaxare.


   Ideal Standard ofera gama completa de obiecte sanitare din ceramica, robinete și sisteme de duș, baie și wellness, mobilier si accesorii. Colectiile noastre de design coordonate aduc armonie si stil in toate spatiile de baie. Cand alegeti Ideal Standard pentru proiectul dumneavoastra, aveti acces la o experienta dovedita de peste 100 de ani de dezvoltare bazate pe inovatii și proiectare.


Companie premiata international:

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Codul B0161AA
Producator Ideal Standard
Colectia Active
Componenta Baterie cada, Baterie lavoar, Set de dus
Material Nu
Dimensiuni Nu
Culoare Crom
Specificatii Setul include: Baterie lavoar Ideal Standard Active, crom Cartus ceramic prevazut cu tehnologia click Contine ventil Baterie cada Ideal Standard Active, crom Cartus ceramic prevazut cu tehnologia click Contine ventil Manerul de metal, cu indicator rosu si albastru Set dus Ideal Standard IdealRain L3 SHK 3 functii, para 120mm, bara 600mm, furtun 1,7m Para 120 mm Bara 600 mm Furtun 1.7m
Tehnologii N/A
Garantie 60 luni